Патрашкова изригна: Телевизиите откачиха, стига с този Хари!

Да, светът е космополитен - но драмите на принца и Меган нямат нищо общо с живота ни, твърди журналистката

Личности
21:00 - 17 Януари 2023
8736
Патрашкова изригна: Телевизиите откачиха, стига с този Хари!

Известната журналистка Кристина Патрашкова достигна точката на кипене, след като най-коментираната тема в родния телевизионен ефир от седмици са наранените инфантилни чувства на британския принц - беглец Хари. Главната редакторка на в-к "Филтър" посъветва с остър коментар колегите си да се вземат в ръце и да си потърсят по-достойни теми.

Ето какво написа Патрашкова:

Гледам Би Ти Ви и не мога да се ориентирам дали съм поданик на краля или съм в ситуацията ще има ли редовен кабинет. 

Разбира се, че живеем в космополитен свят, в който всичко, което се случва, е важно, но когато държавата се тресе от скандала NEXO, една от най-големите частни телевизии се вълнува какви чувства е изпитал Хари като е паднал върху купичка за кучешка храна. 

Извинете, каква е връзката на всичко това с драмите ни в момента? 

И кой вярва на откровенията на Хари, за които той е подписал договор за 100 милиона долара с NETFLIX, за да "разкрие" истината за живота си. 

Цялото предаване внушаваше колко са важни звездите, какъв добър пример дават на хората, защото се движат с метро и разхождат кучетата си.   
 
На следващия ден телевизиите ще покажат как роми са изоставили децата си, тийнейджъри са убили възрастен човек за кило ракия. Да, светът е космополитен - но драмите на Хари и Меган нямат нищо общо с живота ни. 

Крайно време е телевизиите да го осъзнаят.