Пеевски избухна: Мистър Кеш и селският кръчмар Копринков са объркани!

Шефът на КПКОНПИ и Сарафов работят за кръга на Прокопиев, твърди лидерът на ДПС

У нас
11:28 - 08 Август 2024
2551
Пеевски избухна: Мистър Кеш и селският кръчмар Копринков са объркани!

Думите на мистър Кеш-Радев ще коментирам по следния начин: "Изключително съм притеснен дали знае кой е". Това каза председателят на ДПС Делян Пеевски пред журналисти в кулоарите на Народното събрание, по повод думите на държавния глава относно избора на нов служебен премиер.

„Досега си мислех, че разбира, че е мистър Кеш, който живее в трезора. Но при тази констатация, че ще назначава или няма да назначава Господ – съм много притеснен от въздуха, който дишат със селския кръчмар Копринков. Изключително объркан, за да направи такова изказване. Нека с Господа и с тези теми да не се занимаваме. Да имаме страх от Господа”, добави Пеевски.

Направете справка на кого освободи 200 млн. лв. лицето Антон Славчев. Не на Пеевски, а на Прокопиев. Това е един служител на мистър Кеш. Проверете колко често е имал срещи с Копринков, със селския кръчмар от Труд, какви са му отношенията с Иво Прокопиев и защо 200 млн. лв., които е трябвало да отидат в хазната, са били освободени. От този човек, който е ограбил с незаконната приватизация на каолин, "Дамяница" и други предприятия българския народ благодарение на Иван Костов. Знаете ли защо искат оставката на Антон Славчев? Защото е спечелил конкурс за прокурор в градска прокуратура и се нуждае от това освобождаване от длъжността председател, за да стане прокурор при другия удобен главен прокурор Сарафов", каза още Пеевски.