Пеевски показа списъка на всички "касиери" в енергетиката на "Мистър Кеш"

В документа, който той показа пред журналистите, са имената на назначени в големи държавни предприятия в енергийния сектор

Топ
09:44 - 02 Август 2024
4888
Пеевски показа списъка на всички "касиери" в енергетиката на "Мистър Кеш"

Списък на "всички касиери в енергетиката" представи днес в парламента председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски.

"Ето го списъка на всички касиери в енергетиката на мистър Кеш Румен Радев и на Николай Копринков от село Труд. Кръчмарят, който в момента ограбва енергетиката. Това е първата тема, надявам се да се занимавате с нея", заяви той в кратко изявление от парламентарните кулоари.

В документа, който показа пред журналистите има списък с назначения в големи държавни предприятия в енергийния сектор.

"Последните приказки на Шехерезада не ме интересуват", реагира Пеевски на въпрос за вчерашния коментар на Христо Иванов, който се яви на изслушване във временната комисия по изясняване на фактите около дейността на Мартин Божанов - Нотариуса и Пепи Еврото. Преди комисия Христо Иванов коментира, че има политическа ситуация, в която е "възможно семената и плодовете на модела "Пеевски" да бъдат обрулени".

По-рано днес зам-председателят на ДПС Станислав Анастасов се закани, че когато съберат достатъчно сигнали от граждани, ще гонят дерибеите не само в ДПС, но и в цялата страна.