Пеле окуражи звезда на Ман Юнайтед

Краля изпраща послание на Антони след тежката загуба на Бразилия на Световното първенство

Спорт
16:05 - 12 Декември 2022
1814
Пеле окуражи звезда на Ман Юнайтед

Звездата на Манчестър Юнайтед Антони получи думи на подкрепа от бразилската икона Пеле след разочароващия край на Световното първенство по футбол, което отпадна на четвъртфиналите.

Хърватия победи Бразилия с дузпи, за да се класира на полуфиналите на Световната купа. Антони, който се появи през второто полувреме, не успя да окаже реално влияние върху играта и никой от съотборниците му не се изправи, когато това беше най-важно.

След мача Антони сподели емоционално послание в Инстаграм и получи съобщение за подкрепа от трикратния носител на Световната купа Пеле.

Краля отговори на публикацията на Антони в Инстаграм със следното съобщение: "Ти си част от идващото поколение. Не се отказвай и остани силен. Историята тепърва започва."

Неотдавнашни съобщения в бразилски вестник сочеха, че Пеле е преместен на палиативни грижи, след като химиотерапията, на която се подлага от рак на дебелото черво, спира да дава желаните резултати.

Преди седмица обаче Пеле заяви, че се чувства "силен" и има "много надежда", докато продължава лечението на рака на дебелото черво.

82-годишният легендарен футболист Инстаграм, за да напише: "Приятели, искам да запазя всички спокойни и позитивни", каза бразилецът.