Пенсионерка-лесбийка с къща си търси друга баба с обява

Топ
20:38 - 11 Ноември 2021
10838
Пенсионерка-лесбийка с къща си търси друга баба с обява

Странна обява за запознанства озадачи възрастните читатели на един от пенсионерските вестници тази седмица. В колонката за сърдечни приятелства, е попаднала следното интригуващо съобщение:

"Пенсионерка с къща търси запознанство с друга пенсионерка - самотна, без деца и семейство. Да е на възраст между 58 и 67 години, за живеене в къщата и взаимопомощ". Посочен е телефон и имейл, на който дамите да пишат на пенсионерката.

"Реших да се обадя, за да питам за майка ми - тя е на 66 години, вдовица е, а като за капак тази година сестра й и най-добрата й приятелка си отидоха от Ковид-19 една след друга. Покрай тези стресиращи събития, мама стана много угнетена и самотна, изпадна в депресия. Иска да живее на село, но още преди 10 години продадохме къщата. Реших, че ще е добре да й намеря сродна душа, приятелка, с която да си споделя, и се обадих на телефона. Оказа се обаче, че жената си търси приятелка в друг смисъл. Ядосано ме попита не съм ли прочела, че условието е бъдещата съквартирантка да няма деца и семейства, за да отиде при нея, и ми трясна телефона. Впоследствие обърнах внимание, че в имейла й има думата "katzen" - "котенца" на немски и всичко ми стана ясно. Явно вече и бабите са доста освободени", споделя историята столичанката Маргарита Бонева в социалните режи.

Снимката е илюстративна