Петя Дикова се завръща в bTV

Новини
16:58 - 14 Април 2021
6007
Петя Дикова се завръща в bTV

Петя Дикова ще си вземе почивка от майчинските задължения и ще се завърне на работа тази събота. Не, тя няма да води предаването "COOLt", а ще е част от извънредно двучасово студио, което ще направи зрителите съпричастни с церемонията по изпращането на покойния принц Филип.

Специалното предаване „Принцът на кралицата“ ще проследи на живо кралската церемония от Уиндзор и ще разкаже на зрителите историите от необикновения живот на съпруга на Елизабет II.

Седемдесетгодишната любов, която остави траен отпечатък в историята на Великобритания и света, ще бъде коментирана от ексклузивни гости и експертни познавачи на кралския двор. Сватбите и разводите, съюзите и разделите – каква роля е имал покойният херцог на Единбург в значимите събития от живота на британското кралско семейство, зрителите ще разберат от двучасовото студио по bTV в събота следобед.

Водещите Петя Дикова и Денислав Борисов от София ще осигурят пряк достъп на ТВ аудиторията до информация от първа ръка за връзката между България и британския кралски двор. Гостите ще коментират всички ритуали от церемонията по изпращането на британския принц в параклиса „Св. Георги“ в имението Уиндзор.