Пластичен хирург изгони пациентка с една напомпана гърда (ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

Англичанката Холи се превърна в урод след интервенция в Истанбул

Новини
15:49 - 11 Април 2019
2116
Пластичен хирург изгони пациентка с една напомпана гърда (ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

28-годишната майка на две деца от английското градче Грийзби Холи Маккълък се превърна в панаирджийски изрод след пластична операция в Истанбул. Нещастната дама си уредила интервенция за увеличаване на гърдите в Южната ни съседка уж за по-евтино и днес предизвиква смях и съжаление с вида си – докторите направили едната й бозка размер D, а другата оставили с оригиналния – В.

Проблемът се оказал в заплащането – Холи си купила ваучер по интернет за 2600 паунда, който включвал операцията и тридневен ол-инклузив престой в клиниката. На място обаче я накарали да извади още 1500 лири – уж за материали и екип. Тя вдигнала чутовен скандал и в крайна сметка се съгласили да я оперират за предварително уговорената сума. Когато се събудила от упойката обаче, г-жа Маккълък установила, че едната й гърда е напомпана здраво, а другата е недокосната.

„Водихме всички преговори с помощта на „Гугъл транслейт”, но едва ли става въпрос за грешка в превода. Просто решиха да ми се подиграят – за половината пари получаваш половината услуга”, жалва се британката.

Тя така и не успяла да разговаря с никого от персонала на болницата, освен със санитарите, които безпардонно я изхвърлили на следващия ден. Посолството на Кралството в Анкара също не се наело да й помогне. Холи се прибрала в родината си и сега ще търси помощ от Международния съд за правата на човека.

„Това е гавра с достойнството ми на жена. На всичко отгоре в последните дни от имплантите се носи ужасяваща миризма на мърша. Сигурно са ми лепнали някаква вътреболнична инфекция. Боя се за живота си”, споделя дамата.

Много нашенки напоследък също са лудналипо екскурзия, която включва обиколка на Турция и поставяне на силикон в гърдите или лифтинг на лицето. Средната цена на такъв пакет е около 6500 лева. Сумата покрива операцията, хотела, транспорта и посещение на туристическите забележителности. Офертата се предлага от големите туроператорски фирми у нас. Подобни услуги са качени и на два-три сайта на компании, занимаващи се с медицински туризъм.