Под завивките на Жизел Бюндхен и Том Брейди

Липсата на секс ли ще се окаже причината за раздялата им?

САЩ
23:05 - 07 Октомври 2022
7491
Под завивките на Жизел Бюндхен и Том Брейди

През последните няколко седмици усилено се говори за проблемите в брака на Жизел Бюндхен и Том Брейди. 

Преди броени дни стана ясно, че след месеци на напрежение в брака им Жизел Бюндхен дори е наела бракоразводен адвокат. Том Брейди от своя страна "се опитва да разбере какво да прави" след тази драстична стъпка на жена си, като засега също търси свой адвокат.

И съвсем логично, всички започнаха да предполагат какви са причините, довели до това драстично решение на бразилския модел. Не е тайна, че от години наред тя моли съпруга си да остави Националната футболна лига на САЩ, за да се посвети на семейството си. И тъкмо когато Жизел си мислеше, че най-накрая е убедила съпруга си, се оказа, че той само малко си е починал и отново се връща на игрището. 

И въпреки че повечето хора вярват, че Жизел Бюндхен е решила да сложи край на брака си с Том Брейди, защото той не може да се откаже от спорта, вътрешни източници твърдят, че има и друга скрита причина. Според тях, моделът не е получавала достатъчно секс от съпруга си.

"Този брак е изстинал като лед", казва вътрешен човек от Националната футболна лига на САЩ, близък до бъдещия член на Залата на славата на Тампа Бей. "Жизел е бразилски супермодел със супер сексуално желание и тя е казала на приятелите си, че има нужда от повече секс от американския си съпруг."

Но 45-годишният Брейди често ѝ казва, че трябва да пести енергията си за игрището.

Вътрешни хора, близки до двойката, казват, че продължителното отсъствие на Том заради задълженията му в Професионалната футболна лига на САЩ и липсата им на сексуални отношения са причината бракът им да виси на косъм. Източниците твърдят, че Жизел се е почувствала предадена, когато февруарското оттегляне на Том от футбола е продължило само 40 дни, преди той да се обвърже с Bucs за още една година, след като обеща да напусне и да се съсредоточи върху семейството и брака си.