Похвално! Милена Славова осинови кученце

Захвърлената Барби вече е напълно променена под грижите на певицата

Нещо за четене
17:01 - 09 Септември 2022
3839
Похвално! Милена Славова осинови кученце

Рокаджийката Милена Славова осинови бездомно кученце от приют в гр. Дупница. Захвърлената на Гробищния парк на града Барби вече е напълно променена под грижите на певицата, която е известна с любовта си към животните.

"Искам да я взема вкъщи!"- така започна всичко. Един телефонен разговор. Жената ми говори ясно, открито и все едно се познаваме цял живот. След няколко дни пак ми звъни с молба да не режем ухото на кучето, че имало такава практика при кастриране по София. Записала съм си името - Милена Славова. Ама това е Милена!!! Скачам от бюрото си и дъщеря ми ме гледа странно. Намирам нейни песни в мрежата за да ѝ покажа коя е. Разказвам ѝ луди истории, които май всички си имаме и чакат да бъдат разкази. Вече започвам да се притеснявам! Цяла вечер си спомням онези вечери, когато се събирахме и слушахме песните ѝ - пеехме като луди.

"Ще оставиш ли това... за което си мечтал!" Милена дойде с някакъв гигантски пикап и двете си кучета. Тя слиза, здрависваме се. Аз не мога да откъсна очи от нея, а тя не откъсва очи от кучето. Толкова ми се иска да я напрегръщам, да я разпитвам за живота ѝ, за песните... за всичко. По дяволите искам да си открадна неин косъм. Опитвам се да не се взирам в нея като някакъв идиот. Искам да ѝ разкажа, че една нейна песен ми беше любима и съм я слушала в много тежки моменти от живота си. Винаги има песни, които имаме нужда да чуем и чуваме в точния момент. Много се вълнувам, а тя е толкова балансирана. Идват някакви хора, които също са я познали и започват да я разпитват уж за друго, но всъщност просто искат да се докоснат някак до нея. Милена ми хвърля усмивка. Благодаря и стискам ръката ѝ с все сили. Оставям я с хората и едно осиновено куче от Дупница на предната седалка. Сядам в колата и си говоря сама ..."Милена Славова осинови куче от приюта! Айде стига беее!!!" Тръгвам и си тананикам нейната песен, и така цял ден! Благодаря ти, Милена, че спаси това момиче! Исках да ти кажа сто неща, но изгубих ума и дума" - написа във фейсбук доброволката към приюта Снежана Банева.