Похвално: Младеж потроши кола и избяга, после се разкая и потърси собственика чрез Фейсбук

Новини
17:30 - 09 Февруари 2021
3321
Похвално: Младеж потроши кола и избяга, после се разкая и потърси собственика чрез Фейсбук

Младият столичанин Петър Минчев трогна хората с пост във Фейсбук, в който той признава, че е потрошил чужда кола и избягал. Младежът обаче после се разкаял и публикувал текст, с призив да бъде споделян, че търси собственика на колата, за да понесе вината си.

За минути постъпката предизвика стотици благоприятни реакции и поздравления във Фейсбук.

Ето какво написа младежът:

"Днес 08.02 към 19:30 на паркинга на Кауфланд в нашия квартал след неуспешна маневра за паркиране причиних повредата на десните задни сигнализации на автомобил, чиито марка и рег. номер не запомних. Както се вижда от снимката и моят автомобил пострада. Като един все още млад шофьор на когото за първи път му се случва подобно нещо се паникьосах и отпраших. Но карането ми помогна да изключа първичните си инстинкти за дебилно самосъхранение и ми върна разума. Аз не съм такъв човек и това не беше правилна постъпка. Искам да се срещна със собственика на автомобила, за да му поднеса очи в очи извинението си и да понеса своята отговорност. Все пак има застраховки, освен това работя, така че мога да осигуря нужната компенсация. Предпочитам да остана човек, отколкото да съхраня егото си.

Пиша това не за да се правя на интересен, а за да поема отговорността си като зрял и разумен човек и с надеждата, че собственикът на пострадалия автомобил ще види поста и ще се свърже с мен. Затова моля споделяйте или поне разпространете информация за случилото се.

Собственикът на автомобила може да ми пише на лично. В момента ще отида до Кауфланд в ж.к. Света Троица, за да оставя на информацията данните си за контакт, за да може собственикът на автомобила да се свърже с мен и оттам.

Кауфланд не ми дадоха да оставя данните си за контакт, така че остава опцията собственикът само да види публикацията и да ми пише. 

Благодаря за разбирането.