Покойната съпруга на Иво Аръков била адвокатка

Бившият на Мария Илиева изрично уточни, че жена му не си е отишла от Ковид

Нещо за четене
12:46 - 13 Юли 2022
26763
Покойната съпруга на Иво Аръков била адвокатка

Иво Аръков има зад гърба си брак с руска адвокатка, която починала миналата година през октомври в Лондон. След разлъката двамата си останали приятели и Младен от „Съни бийч“ бил потресен от загубата.

Бившият на Мария Илиева изрично уточни, че съпругата му не си е отишла от Ковид и обясни, че загубата била внезапна и неочаквана. Очевидно жена му се е самоубила, но Аръков отказа да говори повече за връзката им, защото днес е щастлив с приятелката си Габи, пише lifeonline.bg.

Аръков съвсем наскоро призна за брака си, но в интервю за „Тази събота, тази неделя“ не пожела да разкрие как се е запознал с чужденката.

Очевидно това е станало, докато актьорът се пробва да направи кариера във Великобритания. Пред Петя Дикова роденият в Белослав полуруснак бе категоричен, че заради сериала  „Съни бийч“ избрал да се върне в България. С рускинята Евгения Иво изкарал три години, но връзката им доскоро бе тайна за цяла България.

Преди актьорските му постижения да бъдат забелязани, той се прочу като гадже на известни жени като Мика Стоичкова и Мария Илиева.