Поли Генова става водеща

Певицата с първи професионален ангажимент, след като даде живот на първородния си син Даниел

През ключалката
10:27 - 18 Май 2019
7512
Поли Генова става водеща

Поли Генова се завръща на сцената, но не като певица, а като водеща. Изпълнителката и победителят от "X Factor" Рафи Бохосян ще се изявят като водещи на наградите на БГ Радио.

За Поли това е първи професионален ангажимент, след като даде живот на първородния си син Даниел. Певицата ще е ководещ на церемонията, домакин на която този път ще бъде Пловдив. Датата е 22 май, стартът е в 20 ч, а мястото – зала Колодрум.  И двамата водещи ще изпълнят по една песен на сцената на БГ Радио в града под тепетата, като с дебютен сингъл ще се изявят и първите артисти в новосъздадения от Рафи лейбъл Yan Brothers Entertainment – Трио Trinity.

Ицо Хазарта също ще представи ново парче - „Гладен“, като това ще е първо изпълнение на рапъра в рамките на наградите от 13 години насам.

На събитието за доброто настроение на публиката ще се погрижат още 4Magic, Братя Аргирови, Графа, DARA, Jeremy?, Кирил Маричков, Криско, Любо Киров, Мария Илиева, Миро, Михаела Маринова, Михаела Филева, NDOE, Pavell & Venci Venc', Руши Видинлиев, СкандаУ, Тита и други.