Поредното НЛО лети заедно с МКС (ВИДЕО)

Обектът с формата на пура е придружаван от други две светещи тела

Мистика
12:25 - 06 Март 2023
3392
Поредното НЛО лети заедно с МКС (ВИДЕО)

Гигантско НЛО се появява близо до Международната космическа станция (МКС) и Американската космическа агенция (НАСА) незабавно прекъсва предаването на живо. НЛО с форма на пура се движи напред, докато камерата на МКС е насочена към Земята, съобщава Daily Star.

След като ловците на НЛО забелязват мистериозното НЛО с форма на пура в предаването на живо на НАСА, те решават, че това е истинско доказателство за съществуването на извънземни. В продължение на години теоретиците на конспирацията строго наблюдават космическото пространство чрез емисиите на живо от Международната космическа станция.

Наблюдение, случило се преди 6 години, шокира ентусиастите. Уфологът, който се крие зад названието Streetcap1 забелязва "огромен кораб", който кръстосва заедно с две топки точно над Земята. Обектът с форма на пура се премества вдясно на екрана, а двете топки отдолу сякаш пулсират с блестяща светлина и се придвижват напред.

Уфологът коментира, че явно в НАСА също са видели обекта и нарочна са затъмнили картината:

„Мислех, че виждам нещо. Трябваше да действам бързо. Това трябва да се появи в архива по-късно за тези, които искат потвърждение. Затъмняването в края беше внезапно и предполагам, че са намалили малко яркостта, защото са го забелязали. Съжалявам за качеството, но това беше на стотици мили".

Streetcap1 отбелязва, че НАСА веднага е изключила предаването на живо след забелязване на НЛО.

Тайлър Глокнър, известенкато Secureteam10, споделя, че никога преди не е виждал нещо подобно:

„Проследявах стотици, вероятно хиляди часове предавания на живо от МКС и съм виждал НЛО, виждал съм ледени кристали, виждал съм космически отломки и съм виждал отражения на светлина. Това, което виждаме тук, не прилича на нищо досега. И изглежда, че скоро след като тези обекти попаднат в полезрението, НАСА – или умишлено, или НЛО го правят сами, но обектите бързо се затъмняват“.

От НАСА не потвърждават наблюдението, но няколко месеца по-късно, през октомври 2017 г., учените откриват междузвездния обект Оумуамуа, преминаващ през слънчевата система. Това е скалист обект с форма на пура, който достига 400 метра дължина. Някои учени, включително астрофизикът Ави Льоб, предполагат, че е истинска извънземна сонда, която е пристигнала в Слънчевата система, за да събере информация.