Потрес! И дъщерята на Митьо Очите протестира срещу Гешев

В „бунта” срещу кандидата за прокурор №1 бе и бившата съпруга на скандалния Ценко Чоков

Топ
16:44 - 11 Септември 2019
12241
Потрес! И дъщерята на Митьо Очите протестира срещу Гешев

Дъщерята на спрягания като наркобос №1 по морето Димитър Желязков – Митьо Очите, бе в първите редици на протеста срещу кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор, проведен вчера пред Съдебната палата в София.

Сподвижници на Митьо Очите издигнаха плакати в негова подкрепа на протеста срещу Гешев

Станислава Желязкова обясни пред медиите, че е против Гешев, защото „хора като него ни „нагласят”. „Тук сме, за да протестираме срещу кандидатурата на Иван Гешев и като цяло срещу системата, защото те нагласят хората както мен и баща ми, в случая. Видяхте как на две инстанции ни върнаха обвинителния акт, който е абсолютно нескопосан. И много се надявам да възтържествува справедливостта“, заяви Станислава, която също е обвиняема като участник в организираната престъпна група на своя татко.

Сред останалите атрактивни участници в „бунта” срещу Иван Гешев бе и бившата съпруга на скандалният бивш кмет на врачанското с. Галиче Ценко Чоков.

Цветелина Нелова бе начело на петдесетина души от селото. Бившият й съпруг в момента е под домашен арест заради обвинение, че е предвождал банда за рекет, лихварство и палежи.

Цветелина Нелова се включи в протеста срещу Гешев

„Протестираме против своеволията на прокуратурата. Цялото ми семейство сме потърпевши вече доста години специално от специализираната прокуратура и от Иван Гешев. Затова протестираме срещу неговия избор за главен прокурор”, обясни галиченката. Свитата й включваше предимно роми с ланци и татуировки, които държаха плакати със задраскания лик на Гешев.

Прочитането на изписаните лозунги обаче беше трудна мисия за застъпниците на Чоков. Сред тях беше и Салко Касъмов, който е подсъдим заедно с бившия кмет.