Потрес в Lupa.bg: „Битият” от Тачо се оказа секс маниак - търсел жертви с реклама на трактори

Георги Василев предлагал 1200 лева на седмица за платена любов на моделка, казвал, че работи в Министерството на финансите

Ексклузивно
11:32 - 19 Април 2020
21272
Потрес в Lupa.bg: „Битият” от Тачо се оказа секс маниак - търсел жертви с реклама на трактори

„Битият” от Стефан Манов – Тачо досадник Георги Василев се оказа секс маниак. Ожалилият се в МВР комшия на Тачо и Жени Калканджиева е изловен от „Господари на ефира” през 2014-а да зарибява потенциални жертви на нагона си с…реклама на трактори, видя Lupa.bg.

„Господарите” дори направили разследване, в което в две части разказват цялата мръснишка схема на Георги Василев.

От видеата лъсна, че опиталият тупаницата на Тачо нахалник подмамил девойка срещу обещание от 2500 лева хонорар да я снима по бельо в таблета си. Гошо Секса, както го наричали в квартала, офертирал жертвата си чрез популярен сайт да участва в реклама на трактори.

След това обаче се оказва, че срещу въпросните 2500 лева момата ще трябва да бъде не само рекламно лице на четириколесните селскостопански машини, ами и интимен партньор на рекламиста в ерекция.

Това е жертвата на мераклията...

Срещата им е показателна за това какъв човек е Георги Василев – „гримираният” от Тачо заради махленски разпри най-нагло обяснява на момичето, че е готов да й плаща по 1200 лена на седмица за 2-3 секс срещи между 12 и 14 часа, понеже през другото време работи в Министерството на финансите, което, разбира се, не е вярно.

Георги Василев в друга роля - на жертва

Цялата спявка обаче се записва със скрита камера. Накрая на постановката, за да се измъкне от ситуацията, момичето инсценира, че е неразположено.

Нахалникът обаче веднага вади нов план – да му направи свир*а и тогава да тръгват, но и тази мръснишка идея пропада. Накрая се отказва с думите „Оф, човек, нещо не ми се занимава”.

Наш читател добави и нов нюанс към историята – оплакалият се от Тачо секс маниак е бил забелязван на улицата да заговаря 15-16-годишни момичета. Какво точно им е предлагал, можем да гадаем, но предвид мераците му за скърцане на пружини, можем да се досетим.

Първото видео тук:

Второто тук: