ПП за записа: Защо излиза, след като Василев разкри за плановете на Бойко и Пеевски

Топ
16:36 - 21 Май 2024
4853
ПП за записа: Защо излиза, след като Василев разкри за плановете на Бойко и Пеевски

Разпространените "записи" са пореден опит за кална кампания срещу "Продължаваме промяната". Вместо с политически аргументи, кампанията се води с манипулирани записи и внушения през съмнителни медии. Това се казва в позиция на ПП, публикувана на страницата на партията във фейсбук. 

Ето пълния текст на изявлението им: 

Разпространените "записи" са пореден опит за кална кампания срещу ПП. Вместо с политически аргументи, кампанията се води с манипулирани записи и внушения през съмнителни медии.
Такава лъжа и внушение е употребата на имена, които отдавна служат за компрометиране при всяка ситуация.

В записите със съмнително качество се чуват накъсани фрази и изрази, удобно подбрани за създаване на определени внушения.
Показателно, че въпросните записи се разпространяват повече от година след събитията, за които се твърди, че са записани.

Намираме за много странно и съвпадението с интервюто на един от съпредседателите на ПП Асен Василев, в което той разкри плановете на ГЕРБ-ДПС за желанието на Бойко Борисов да бъде президент, а Делян Пеевски - премиер.

Подслушвани са заседания и срещи на политическа партия. Ако ДАНС и службите наистина не са замесени, очакваме и тяхната реакция.

Нямаме какво да крием - не сме откраднали пари в чували от магистрали, не сме изнудвали и рекетирали бизнеси. Използвахме и да призовем нашите симпатизанти за подкрепа, защото само с тяхната помощ можем да се противопоставим на мръсната машина.

Чуваме техните притеснения да застанат с лицата си, за да не станат и те обект на атаки.