ПРЕДИЗБОРЕН ХИТ: Сексбомба на ПП ги друса в ГОРЕЩО ВИДЕО

Провокативното ретро парче с палавата танцьорка на Кирил Петков обра точките в мрежата

Политика
13:37 - 22 Октомври 2024
11480
ПРЕДИЗБОРЕН ХИТ: Сексбомба на ПП ги друса в ГОРЕЩО ВИДЕО

Ваница Вецина, която е водач на листата на ППДБ за област Монтана, лъсна в провокативно ретро парче. Далеч преди да реши да влезе в политиката, червенокоската, която за известен период от време беше и областен управител на Монтана, е показала прелести в клип към парчето "Сексбомба" в изпълнение на Пламен Колев. 

В него Вецина е в ролята на изкусителна танцьорка. Нещо повече - показва завидни умения в близането на сладолед.

За палавото минало на кандидатката за депутатка съобщи фейсбук-страницата "Хер Флик". "Водачката на ППДБ от Монтана си пада палавница", отбелязаха нейните администратори. 

Изпълнителят на "Секс бомба" Пламен Кръстев, който също като Вецина е родом от Берковаци, почина през 2013 г. Парчето му бе хит в края на 90-те, тъй като е версия на хита "Sexbomb" на Том Джоунс. През последните си години Кръстев бе вокалист на предвожданата от политолога Евгений Дайнов група "Магистрати".

Засега няма информация дали изкусителните сцени с Ванина Вецина в "Секс бомба" са единственото й изяви като оскъдно облечена танцьорка, или има и други подобни в по-младите си години.

Вецина беше областен управител на Монтана в периода януари - август 2022 г. по време на правителството "Петков". Заповедта за назначаването й беше подписана лично от Кирил Петков.