Предизборна щедрост: Волен слага края на „паяка” в София, ако стане кмет

Сидеров планира забрана на гей парада и намаляване цената на синя и зелена зона

Политика
12:40 - 26 Септември 2019
3163
Предизборна щедрост: Волен слага края на „паяка” в София, ако стане кмет

Точка "1" в програмата на лидера на АТАКА и кандидат за кмет на София Волен Сидеров е забрана на провеждането на гей паради в столицата. Това се посочва в прессъобщение на партия АТАКА, откъдето изсипаха предизборните обещания.

"Бидейки кмет, аз ще ги забраня категорично. Няма да се случват в София", казва Сидеров, цитиран от пресцентъра на партията.

Планът "Сидеров" за София предвижда още намаляване цената и допълнителни безплатни часове за синята и зелената зона, както и край на вдигането с паяк и поставянето на скоби. Лидерът на АТАКА предвижда за столицата и осигуряването на безплатен транспорт за всички пенсионери, инвалиди и ученици.

Сидеров ще въведе и субсидиране от общината на сметките за парно на многодетни семейства и пенсионери, така че да намалеят до три пъти.

Планът "Сидеров" за София ще сложи край на грабителската концесия с чуждата фирма "Софийска вода", която надува цените, се посочва в съобщението от партията. Сидеров ще прекрати договорите за стотици милиони с частни фирми за ремонти и почистване и ще създаде общинска фирма за чистота. Ще бъде направена ревизия на бюджета и правилното му разпределяне, а не както сега се прави.

Кандидатът за кмет Сидеров ще изготви план за регулация на циганските махали и създаването на специална дирекция за интеграция на ромите. Още със сядането в кметското кресло лидерът на АТАКА ще създаде истинска общинска полиция, която да ликвидира кражбите по домовете и наркодилърите край училищата. По този начин Сидеров гарантира осигуряването на ред и сигурност за всички райони в столицата.