Предложиха 30 милиона за боксов мач между Уил Смит и Крис Рок

Шоу
22:50 - 30 Март 2022
3106
Предложиха 30 милиона за боксов мач между Уил Смит и Крис Рок

Едва ли скоро споровете около случилото се между Уил Смит и Крис Рок на церемонията по връчването на Оскарите ще спрат.

Някои защитават Смит и реакцията му, докато други я осъждат. А трети пък искат да организират боксов мач между актьорите, за да решат спора. Не е трудно човек да се досети, че подобна идея би хрумнала именно на Джейк Пол.

Ютюбърът, превърнал се в боксьор, написа в Туитър, че е готов да осигури хонорар от по 15 милиона долара и за двамата, ако се изправят на ринга един срещу друг. Пол не дава повече подробности около идеята си, а само предлага мачът да се състои още този август.

Президентът на UFC Дейна Уайт не предложи MMA мач между Уил Смит и Крис Рок, но написа в Twitter към видео от шамара, че най-накрая има Оскари, които си заслужават гледането. Отбеляза също, че и челюстта на Рок си я бива.

Антъни Джошуа също е подкрепил Смит. Боксьорът, който в момента се готви за реванша си срещу Олександър Усик, публикува на стори в Инстаграм снимки от Олимпийските игри в Лондон през 2012 г., на които е с актьора.

Към тях той пише, че се гордее с него и му дава съвет следващия път да свие юмрука си. И всичко това под звуците на "Eye of the Tiger", станалата популярна покрай филмите за Роки.