Преслава посвети песен на Бирмата

Нещо за четене
15:14 - 23 Юни 2020
8239
Преслава посвети песен на Бирмата

Фолк певицата Преслава посвети най-новата си песен на бившия си приятел и голяма любов Георги Станоев-Бирмата. Хитът се казва „Беден в сърцето“ и за отрицателно време оглави класацията в ютюб, именно заради слуховете, че парчето е писано за Малката Бирма.

Това са потвърдили анонимно както от екипа на певицата, така и нейни близки. Изпълнителката поръчала да й напишат точно такъв текст, с който да срине бившия си със земята. Феновете й също веднага разпознаха главния герой в песента.


„Харчи си милионите, надувай се до небето… Я се виж къде дойде – дъното, и с какви те хващам. От днес желая ти само, само най-доброто. Същия боклук до теб да е и да ти скъси живота“, се пее в „Беден в сърцето“.

Бирмата и Преслава са разделени вече повече от 5 години, а пайнерката има дете от бизнесмена Павел Лазаров. Въпреки това, близки до певицата споделят, че често говорела за Станоев, макар и с лошо, а след раздялата им дълго време не могла да се възстанови психически, пише show.bg.

След Преслава Бирмата смени не една и две моделки, плеймейтки и певици, а миналото лято го арестуваха в Дубай след 1-годишно издирване заради участие в престъпна група.