Принуждават гея Киркоров да се ожени заради голото транс парти

Избраницата е внучка на генерал от КГБ

Шоу
17:21 - 16 Януари 2024
9828
Принуждават гея Киркоров да се ожени заради голото транс парти

Филип Киркоров преминава през мрачен период от живота си. Песните на Краля на попа бяха свалени почти навсякъде в Русия, заради участието му в скандалното голо гей парти по Коледа. Името му дори не е в списъка с гости за големия пролетен концерт, където ходи лично Владимир Путин.

На фона на скандала с „голото“ парти и забраната на много певци, Филип Киркоров е намерил начин да се измъкне. Според независими руски издания той е получил височайша заповед моментално да се ожени, за да очисти хомо имиджа си.

Офертата е била повече от настоятелна - или си взима партньорка от женски пол моментално, или с е прощава с всички привилегии и има опасност дори да бъде изхвърлен от Руската федерация.

Содомитското парти

След като се разведе през 2005 г. с 18 години по-възрастната от него звезда Алла Пугачова, Киркоров не е влизал в официални отношения с друга жена.

Дамата, която му пробутват за половинка, се казва Татяна, а фамилията й е Мур, но из социалните мрежи се подвизава и като Тур, затова някои от медиите я изписват и така. Интересното е, че 39-годишната дама е внучка на известния генерал от КГБ и герой от Отечествената война Георгий Мур.

За предстоящата сватба службите даже са измислили подходяща легенда. Уж още преди 3 месеца, след като гледали заедно филм, Киркоров паднал на колене и поискал ръката на Татяна. Тя се усмихнала доволно.