Приписаха на Лиляна Павлова цял етаж от „Артекс“

Грозна спекулация и поредната фалшива новина, коментира бившият министър на европредседателството

Политика
07:53 - 02 Април 2019
4311
Приписаха на Лиляна Павлова цял етаж от „Артекс“

„Грозна спекулация! Поредната фалшива новина! Вече ми приписаха и цял етаж от сграда на "Артекс". Едва приключих участието си в Би Ти Ви, където говорих именно за опита да се подмени дневния ред чрез омаскаряване на всеки политик. А кампанията още не е започнала....“. Това написа бившият министър на европредседателството в личния си профил във фейсбук (публикуваме думите й без редакторска намеса), видя Lupa.bg.

Припомняме, че заради скандала "Апартаментгейт" оставки подадоха Цветан Цветанов, Цецка Цачева и зам.-министрите на енергетиката и спорта.

Преди два дни стана ясно, че бившият министър на европредседателството и регионалното развитие Лиляна Павлова е седма в евролистата на ГЕРБ за евроизборите. Днес тя коментира актуалните събития – оставката на Цветан Цветанов, евроизборите, скандалът „Апартаментгейт“ и други. Непосредствено след като приключи телевизионното си участие, Павлова изригна в социалната мрежа, като от думите й става ясно, че тя е забъркана в скандал с апартамент от строителната фирма „Артекс“ като собственик не на апартамент, а цял етаж.