Психо Цветеслава: Не иска внуците ми да учат орална любов, браво на парламента!

Политика
12:31 - 08 Август 2024
2494
Психо Цветеслава: Не иска внуците ми да учат орална любов, браво на парламента!

Кой друг, ако не размиващата границата между лекар и пациент психиатърка Цветеслава Гълъбова да се изкефи на хомофобския закон, приет вчера от родния парламент?

Да прочетем сами излиянието й как не иска внуците й да ги учат на орална любов. Която така и не разбираме дали самата тя практикува, или я е гнус и я смята НПО-извращение:

Аз съм зрял, консервативен човек, лекар, психиатър, майка на две дъщери и баба на двама внуци. 

Отрасла съм в традиционно семейство, източноправославна. И съм категорично против образоването на децата в нетрадиционни сексуални практики. Защото това е промиване на мозъци, защото е вредно за тяхното здраве. Ами да вземем и да ги образоваме колко е добре да приемат леки наркотици за забавление, или райски газ.

Нямам против никого, не мразя никого, но и никой няма да ме спре да мисля по този начин. И без страх да казвам, каквото мисля. Който иска да си образова детето у дома във всякакви сексуални практики, но в училище - НЕ!

Аз съм против моите внуци да изучават орална любов и всичко останало от този спектър, което им се предлага от някакви НПО. С родителите им ги възпитаваме в ТРАДИЦИОННИ ценности и това не ме прави проста, нетолерантна или фоб!

Най-после мога да поздравя българския Парламент!