"Балонът" с Мария Бакалова с премиера на 1 април

Заглавието ще достигне до зрителите чрез стрийминг платформата "Нетфликс"

Култура
11:21 - 06 Март 2022
2366
"Балонът" с Мария Бакалова с премиера на 1 април

Комедийният филм "Балонът" с участието на Мария Бакалова ще направи световната си премиера навръх Деня на шегата. Заглавието, режисирано от Джъд Апатау ще достигне до зрителите благодарение на стрийминг платформата "Нетфликс".

По-малко от месец преди появата на "Балонът" на бял свят, излезе и трейлърът на продукцията. "Дообре. Това не е шега (но е комедия). Режисиран от Джъд Апатау, новият ни филм "Балонът" идва на 1 април. Беше мечта да работя с такъв комедиен мастър и всички тези невероятни актьори", заяви първата българска актриса с номинация за "Оскар" Мария Бакалова.

От промоционалното видео става ясно, че звездата от "Борат 2" ще влезе в образа на служител на хотел. Освен Бакалова пред камерата застават още Педро Паскал, Карън Гилън, Лесли Ман, Дейвид Духовни и др. Специално участие има и Бенедикт Къмбърбач. Сюжетът на продукцията проследява група от актьори и актриси, които са заседнали в т.нар. "балон" в хотел заради световната пандемия от коронавирус докато в същото време се опитват да довършат снимките на високобюджетна продукция.