"Ергенът" Алек бил нърд

Младенов вече ходи на психотерапевт

Нещо за четене
13:34 - 27 Май 2024
525322
"Ергенът" Алек бил нърд

Алек Младенов все още е сред най-актуалните теми у нас. В "Ергенът" три месеца за любовта на бизнесмена се бориха 26 момичета. В крайна сметка, той избяга от шоуто, без да даде годежен пръстен на нито една от тях. Направи го обаче по скандален начин. Алек не се изправи очи в очи пред финалистките Магдалена и Надежда, за да им съобщи, че нито една от тях не е спечелила сърцето му.

Постъпил така, че хората да намразят него и „ако някой изяде пешкира, да не са те двете”, заяви възпитаникът на столичната френска гимназия. Приближени до екипа на предаването твърдят, че макар да не съжалява за постъпката си, самият той е травмиран от развоя на сърдечните трепети и дори се е наложило да ползва помощ от психотерапевт, за да превъзмогне напрежението и да балансира разклатените си чувства.

Младенов остава в историята на романтичното предаване и като Ергенът, целувал най-много момите – цели 130 пъти, преброиха от шоуто. Той запази в тайна дали след голямото приключение на остров Родос е срещнал любовта. Обясни, че се е отдал на работата си и на любимото си занимание – скоростно шофиране в реална и виртуална среда. Друга негова страст са компютърните игри и е много популярен в т.нар. общество на нърдовете.

*нърд - Идва от английското nerd. Обикновено описва хора, които са социално неадекватни, но и изключително интелигентни и обсесивни.