"Ергенът" Алек счупи тъпомера

Младенов не е виждал руси турци,

Нещо за четене
11:32 - 28 Май 2024
6689
"Ергенът" Алек счупи тъпомера

"Ергенът" Алекс Младенов разсмя зрителите с нов бисер, че не е виждал руси турци, дочу Lupa.bg. Много зрители го оприличават на актьор от турски сериал, а именно защото повечето от тях са руси, синеоки и костюмирани, но момъкът, който уж търсеше любовта в шоуто каза, че не си виждал руси турци. „Ти нямаш ли телевизор, бе, брат?” – питат се в социалните мрежи и не могат да се начудят на акъла на блондина, който последните години е претърпял пълна метаморфоза. За пълната промяна в него заслугата е само и единствено на екипа на формата, който подлага Александър Младенов на пълна промяна, за да го превърне в това, което е сега, че с предишния му вид нямаше да има кандидатки за сърцето му.

В мрежата изтекоха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни.

Преди „Ергенът” Алек е изглеждал като типичен зубър и ако участва в холивудска продукция, то определено ще му дадат ролята на момчето задръстеняк, коментират в нета.

„Стига бе, вижте го! Прилича на онези, дето им викат лузъри. Коя мацка ще го загледа, та камо ли десетки да се наредят на опашка заради него?! Тия от продукцията са го хванали и са го преправили от-до, сигурно бая време им е отнело”, гласи друг коментар.