"Ергенът" по дупнишки: Кметът Първан Дангов пя и танцува с над 160 дами (Видео)

Градоначалникът игра всички видове хора, танцува на дансинга диско и кючек, пренебрегна само блусовете

Новини
13:29 - 11 Март 2024
2962
"Ергенът" по дупнишки: Кметът Първан Дангов пя и танцува с над 160 дами (Видео)

Кметът на Дупница Първан Дангов и съпругата му Светлана организираха най- големият дамски купон в историята на градана връх Осми март с много песни, танци и забава. Кметът игра всички видове хора, танцува на дансинга диско и кючек, пренебрегна само блусовете.

„Кметската двойка устрои пищна гощавка за дамите и част от мъжете на общинска администрация в Дупница. Дангови платиха куверта на над 160 красиви и умни жени, повечето дошли на работа с конкурс за длъжността.“ – похвалиха се от общината.

„Все едно, че са минали и конкурс за красота. На главната маса до кметското семейство бяха събрани зам.- кметът Дафингка Георгиева, Силвия Паунова- гл. секретар на общината, зам.- кметът  Валентина Караганова, гл. счетоводител Мая Спасова и бюджетарът Павел Павлов.“ – бяха първите коментари, пише 4vlast-bg.

„Градоначалникът сигурно остави цялата си заплата, сметката удари сигурно над 7 000 лв, съпругата му Светлана беше щастлива сред нас. Кметът се раздаде до край с невиждана щедрост. Много го бива! Менюто беше повече от изискано- тележки стек, френска торта, салати, напитки, мезета. Удивително! Дангов покани всички дами от общинска администрация рано сутринта на празника с по една червена роза на купон в централен ресторант.“- похвалиха се красавиците.

Оказа се, че средната възраст на администрацията е около 30-40 години, имаше и дами, които годините са ги подминали, но всички бяха издокарани с нови тоалети и стилни прически.

„Не сме виждали бюджетарят Павел Павлов да танцува, той бил много весел, беше много забавен. Детските учителки бяха първи на хората. Кметът раздаде награди и чрез томбола. Снима се с всички и по отделно, някой веднага си качиха снимки в профилите. Дъщерята на архиерейският наместник на Дупница Марина Паликарска – шеф на Общински пазари и майка ѝ Димитрина Паликарска- директор на детската градина в Яхиново бяха на купона и си направиха снимка за спомен с кмета Първан Дангов. Тук беше и председателят на дружеството на Инвалидите Николина Спасова.“ – разказаха гостите на кметското семейство, които издадоха, че кувертът е струвал по 50 .00 лв. без допълнителни напитки.