"Сам вкъщи 2" на 30 години! (СНИМКИ)

Вижте къде е и как изглежда любимият ни актьорски състав днес

Новини
16:00 - 30 Декември 2022
7206
"Сам вкъщи 2" на 30 години! (СНИМКИ)

От "Сам вкъщи 2" изминаха вече три десетилетия: "Изгубен в Ню Йорк", а ние все още не можем да му се наситим, особено по време на празниците. Емблематичният филм е третият най-касов коледен на всички времена, а героите му остават все така очарователни.

Ето защо бяхме любопитни да се разровим малко, за да видим как изглеждат сега актьорите от този любим филм и какво правят в живота и кариерата си.

Кевин Маккалистър (Маколи Кълкин)

Кълкин вече е на 42 години и наскоро стана баща на син, роден през 2021 г., с годеницата си, актрисата Бренда Сонг. Една от последните му актьорски роли е в десетия сезон на "Американска история на ужасите": Двойна игра, роля, за която получи похвали от критиката.

Кейт Маккалистър, майката на Кевин (Катрин О'Хара)

О'Хара е вече на 68 години и има много забележителни роли след емблематичното си превъплъщение в ролята на майката на Кевин. От 2015 г. до 2020 г. актрисата играе ролята на отпаднала актриса от сапунена опера в телевизионния сериал Schitt's Creek, който ѝ носи награда "Еми" за изключителна главна женска роля в комедиен сериал.

Бъз Маккалистър, по-големият брат на Кевин (Девин Ратрей)

Ратрей вече е на 45 години и се е появявал в много роли, откакто е изобразил по-големия брат на Кевин. Участията му включват участия в телевизионните сериали "Закон и ред" и "Свръхестествено". Той също така става редовен участник в риалити сериала на MTV Damage Control.

Г-н Хектор, портиерът на Плаза (Тим Къри)

Къри е вече на 76 години. През 2012 г. той претърпява тежък инсулт, в резултат на който се налага да използва инвалидна количка, а като част от възстановяването на здравето му се налага да посещава физиотерапия и логопедична терапия. След инсулта работата на актьора се пренасочва основно към озвучаване, но той продължава да пее и да се появява на фенски конвенции.

Хари Лайм, крадецът (Джо Пеши)

Пеши вече е на 79 години, а преди няколко години излиза в пенсия, за да се появи във филма "Ирландецът" от 2019 г., който му носи номинация за "Оскар". За разлика от другите членове на актьорския състав, Джо вече е бил известен актьор, преди да се появи в "Сам вкъщи", най-вече заради ролята си в "Добри момчета", популярен филм от 1990 г.

Марв, крадецът с взлом (Даниел Стърн)

Стърн вече е на 65 години и продължава да играе. Последната му роля ще излезе през 2023 г., тъй като се присъединява към актьорския състав за сезон 4 на научнофантастичния сериал "За цялото човечество". Сред другите му творби е разказването на популярния сериал The Wonder Years (Чудните години) от 1988 до 1993 г.

Чичо Франк (Джери Баман)

Баман вече е на 81 години и въпреки че продължава да се появява във филми и телевизионни сериали след "Сам вкъщи 2", ролята на чичо Франк остава най-известната му. Последното му актьорско участие до момента е през 2015 г. в телевизионния сериал The Following.

Фулър (Кийрън Кълкин)

Кийрън, който в реалния живот е по-малкият брат на Маколи, вече е на 40 години и продължава да гради успешна актьорска кариера. Една от последните му и най-забележителни роли е в сериала Succession. Женен е от 2013 г. и със съпругата си са родители на момче и момиче.