"Смърфовете" в един глас: Крушарски и Любо Пенев вън!

У нас
17:09 - 16 Септември 2024
1487

Сериозно напрежение е на път да разтърси пловдивския Локомотив след равенството с Хебър 3:3. Феновете заляха социалните мрежи с призиви за оставките на треньора Любослав Пенев и собственика на клуба Христо Крушарски.

Недоволството от треньора дойде след изказванията му, че въпреки равенството отборът върви нагоре. Другата критика е за използването на вратаря Кристиан Томов, когото обвиняват за допуснати два гола в последните минути.

Ултрасите недоволстват по традиция и срещу Христо Крушарски. Гневните коментари в мрежата бяха илюстрирани с картинка с надпис: "Крушарски вън!". Имаше и още по-крайни фенове, които са готови дори да продадат абонаментните си карти.

Много показателно е, че срещу Любо Пенев скочи и председателят на фенклуба на Локо Атанас Нейков. "Поведението на господина с наметалото е повече от срамно и засенчи разочарованието от лошия резултат", написа Нейков.

На пресконференцията след равенството с Хебър, Пенев каза, че е "спокоен и отборът върви в добра посока и нагоре". Именно това вбеси запалянковците и те вече говорят за неговата оставка.

В същото време обаче Пенев намекна, че и селекцията се бави, което също е причина за поредицата лоши резултати. "Не мога да отговоря кога ще са готови новите. Дай Боже да имаме повече футболисти, да имаме повече варианти за промени. Отстрани може да изглежда по друг начин, но аз съм вътре в процеса", каза Любо Пенев.