Р. Петков громи наред: Цецка и Лозан Панов случиха на комшия като Цветанов

Лидерът на АБВ с мрачна прогноза за политическото бъдеще на бившия втори в ГЕРБ

Политика
08:46 - 29 Май 2020
3104
Р. Петков громи наред: Цецка и Лозан Панов случиха на комшия като Цветанов

Лидерът на АБВ Румен Петков изригна с пореден находчив анализ на актуалните събития и коментира края на сагата "Апартаментгейт" с вчерашното решение да спре разследването на "Артекс" така:

"Цветан Цветанов няма да участва в парламентарните избори догодина и е добре, че Цецка Цачева и Лозан Панов случиха на комшия". 

Според Петков именно такива случаи дава на Европейската комисия основания за запис в доклада в рамките на настоящия механизъм. Комисията продължава да наблюдава съдебната реформа при борбата с корупцията в България, каза лидерът на АБВ.

Няма как да си купиш на безценица апартамент, нямам как да си държавен служител и да си имал шест апартамента. Това са ненормални за Европа и за българина неща. Няма как да си перверзен до степен да си вкараш асансьора в хола. Те са ги купили на безценица и няма проблем, за това ще има мониторингови доклади и ще ни гледат, смята Румен Петков.

Бившият вътрешен министър в Тройната коалиция посочи, че премиерът Бойко Борисов ще бъде сам в дясно на изборите догодина. Ако не стане така и все пак Цветан Цветанов се кандидатира за изборите, Румен Петков е готов да се извини.