Радан стана съсед на Фандъкова в "Манастирски ливади"

Любопитно
12:30 - 20 Ноември 2019
2311
Радан стана съсед на Фандъкова в Манастирски ливади

Бившият лидер на ДСБ Радан Кънев най-после се е нанесъл в апартамента си в престижния квартал "Манастирски ливади", който от няколко години потяга и обзавежда, издадоха го негови съседи. Едва след като стана евродепутат, тъмносиният политик успя да заживее заедно със съпругата си Деница и сина си в новия имот. Така Кънев стана съсед на кметицата Йорданка Фандъкова, която отдавна живее в същия район. Допреди да се нанесе в пренаселения вече квартал, Радан и съпругата му обитаваха жилище от 70 квадрата в "Дървеница", собственост на тъста и тъщата.    

През последните няколко уикенда, тъмносиният политик редовно е засичан да пазарува в „Била” на бул. „България”, където мераклийската избира всякакви продукти, за да спретне поредната гурме гозба у дома. Кънев пазарува спортно облекло - със суитшърт и анцунг и така да си отпочине от вечните стягащи костюми и вратовръзки, които е длъжен да носи ежедневно в евроинституциите.

Явно ангажиментите му по глобалните европейски въпроси, не са го  отказали от любимото му хоби - готвенето.  

Доста за дълго, още преди да бъде избран за евродепутат и след като подаде оставка като лидер на ДСБ, Радан се беше отдал единствено на любимото си занимание - готвенето и пускаше рецепта след рецепта и снимка на сготвените от него ястия на страницата си във Фейсбук. Сега го прави по-рядко, но пък със същия ентусиазъм, споделял Кънев пред негови съпартийци. 

Наследникът на Иван Костов още през март, преди евроизборите, даде отчет за имотното си състояние и обясни, че въпросното жилище в "Манастирски ливади" е 75м2+25м2 тераси. Имотът бил купен още през 2006-а със спестявания и кредит.