Радост за бабите: Рич от "Дързост и красота" идва у нас

Актьорът Рон Мос ще зарадва феновете си в амплоато си на музикант

През ключалката
14:26 - 12 Април 2019
3969
Радост за бабите: Рич от "Дързост и красота" идва у нас

Рич Форестър от „Дързост и красота“, както стана популярен у нас актьорът Рон Мос, най-накрая ще гостува в България, но в амплоато си на музикант. По ирония на съдбата, след като десетилетия наред родните телевизии излъчваха една от най-продължителните сапунки с негово участие, я спряха малко преди главният актьор да акостира на родна земя.

Мос ще зарадва феновете си и ще ги изненада с талант през лятото. Това пише в. "Монитор", като се позовава на публикация на кино журналиста Стаси Кара в социалните мрежи. Тя публикува снимка с актьора, а като локация на срещата им е посочила Калифорния.

В публикацията се пояснява, че през лятото Рон Мос ще се качи на българска сцена заедно с певицата с български корен Мария Елена Инфантино. В официалния сайт на звездата обаче още няма обявена дата за концерт у нас, но през май той ще бъде в Европа, като на 6-ти ще има шоу в Испания, а на 13-ти – в Холандия.

Музикалната кариера на Рон Мос започва още в края на 70-те, когато се изявява с бандата Player. Заедно вкарват няколко сингъла в класациите и дори пътуват на турнета с Ерик Келтън и Little River Band. Въпреки шеметната си кариера пред камера, той не спира да прави музика самостоятелно и има два солови албума “I’m Your Man” и “UnCovered”, а последно издаде компилацията “My Baby’s Back”.

"Дързост и красота" е един от най-гледаните сериали в света, радва се на огромен успех и сред българските зрители. Идването на 67-годишния Рон Мос у нас вероятно ще зарадва най-вече белокосите му почитателки.

Първият епизод на сагата е излъчен в САЩ по телевизия CBS на 23 март 1987 г. На 4 януари 2019 г. е излъчен 8000-ят епизод.