Райна Караянева брани Ники Илиев от Башар Рахал

„Завръщане” е най-добрият филм на бившия на Саня Борисова

През ключалката
16:29 - 16 Октомври 2019
8002
Райна Караянева брани Ники Илиев от Башар Рахал

Райна Караянева умилостивява лошия герой на на Башар Рахал, който ненавижда братовчед си Ники Илиев. Това се случва в новия филм на двамата „Завръщане”, който тръгва по кината у нас в петък и ще има и своята премиера и в Лондон. В лентата красивата актриса е жена на Рахал и се опитва да го накара да не е злопаметен и да не живее в миналото с планове за мъст над Илиев.

Лентата разказва за четирима приятели, които се връщат от чужбина и се срещат 25 години, след като са се разделили и са заминали.Откриват, че един от тях има проблем - ще му вземат къщата, която е паметник на културата и те решават да останат в Пловдив, за да запазят тази къща.

Ники и Башар са братовчеди, превърнали се в смъртни врагове, след като първият слага рога на втория. Цялото действие се развива в Пловдив и зрителите могат да видят Стария град, Гребната база, много забавни моменти и според всички гледали лентата, това е най-хубавият филм на бившия на Саня Борисова.

А само 5 месеца след старта на снимките романтичната комедия ще стигне до зрителите в кината и ще им поднесе много смях, романтика, оспорвани състезания, красиви гледки от България.