Ратайковски "не мисли за мъже", въпреки забивката с Хари Стайлс

Любопитно
22:30 - 07 Април 2023
4794
Ратайковски "не мисли за мъже", въпреки забивката с Хари Стайлс

С всяко свое следващо действие напоследък, Емили Ратайковски обърква феновете си все повече. Моделът не спира да се появява с нови и нови мъже, с които твърди, че няма връзка. Последният, за когото се заговори, е Хари Стайлс.

Емили Ратайковски продължава да твърди, че "все още не мисли" за мъже - дори след като беше забелязана да се целува страстно с Хари Стайлс в Токио.

"Има милион безумни, неточни неща, които се твърдят за моите връзки", казва моделът пред Лос Анджелис таймс в интервю, публикувано в четвъртък, 6 април. "Определено все още не мисля за момичета. Въпреки че... знаете ли, понякога нещата просто се случват." 

В интервюто Емрата показва сдържано отношение към идеята за тях двамата със Стайлс, въпреки че бяха забелязани да се натискат без никакви притеснения в японската столица, където носителят на Грами изнесе концерти от своето Love on Tour.

Въпреки че бившият певец на One Direction беше "развълнуван" от "свързването" с Ратайковски, според близък до него човек, романсът им може да не продължи, защото Емили не търси връзка, а се

наслаждава на живота и граби с пълни шепи от него на фона на развода си със съпруга си Себастиан Беър-МакКлард.

Въпреки че 29-годишният Стайлс мълчи относно въпросното горещото видео, източник каза пред ЛА таймс миналия месец, че Хари "винаги е бил много привлечен от Емили".

"Емили не търси нищо сериозно", казва източникът. "Тя просто се опитва да живее най-добрия си необвързан живот и да се забавлява."