Разбиха лицето на водещата Деси Стоянова на мач

Шоу
19:46 - 03 Февруари 2022
24536
Разбиха лицето на водещата Деси Стоянова на мач

Красивата водеща на Би Ти Ви Деси Стоянова едва не се лиши от перфектната си визия, след като пострада от сакатлък по време на волейболен мач в Италия. Титулярката на предаването "Преди обед" претърпя инцидент, докато аплодираше звездата ни Матей Казийски.

За инцидента разказа самата Деси с публикация във фейсбук. Тя бе на Ботуша за интервю именно с 203-сантиметровия ни спортист. 

Ето и целия й разказ:

"Аз в залата в Монца малко преди мача на Тренто срещу местния отбор. И в двата тима под номер едно са записани българи. 

Мачът е от серия А на Италианската суперлига и е оспорван, в крайна сметка завършва с 3:1 за Тренто, Матей Казийски е отличен като "най-ценен играч", а аз пропускам последните минути, тъй като един поглед в телефона ми струва онази секунда, която е нужна, за да видиш наближаващата топка.

Резултатът - халосва ме право в лицето, избива ми лещата и  ме оставя с онова странно усещане, което само дошлата изневиделица болка носи.

Следва суетене на медицинския екип около "пострадалия" (благодаря за изключително милото и внимателно отношение), на който му причернява, но в крайна сметка до припадък не се стига. И до каквито и да е по-трайни последици, слава богу.

Едни 48 часа в Северна Италия с много за разказване".