Разбито НЛО изкривява пространството и времето

Превръща минутите в часове

Мистика
23:52 - 11 Юни 2023
8425
Разбито НЛО изкривява пространството и времето

Сензационни подробности за мистериозен обект, представени от адвокат Даниел Шийхан, предизвикаха вълна от интерес към разкриването на мистериите на НЛО. Разговор с подателя на сигнали Дейвид Груш разкрива едно от най-изненадващите свойства на обект, открит от правителството на Съединените щати, съобщава Daily Mail.

Според Шийхан, който активно работи за привличане на свидетели и лица, подаващи сигнали в Конгреса с цел разкриване на информация за НЛО и взаимодействия с извънземни същества, обектът е имал способността да изкривява пространството и времето.

Твърдението на Груш, че правителството притежава „нечовешки превозни средства, непокътнати или частично непокътнати“, е отправна точка за разследване на този феномен.

„Опитаха се да закачат булдозер за него, за да го измъкнат“, казва Шийхан пред Daily Mail. „Той обаче започна да променя формата си, като стана като парче пай, сякаш това беше истинската му структура. Когато обектът се отдалечи малко, опитът беше незабавно спрян, тъй като никой не искаше да наруши целостта му“.

Според показанията на подателя на сигнала той е станал свидетел на впечатляваща метаморфоза на НЛО-то.

„Когато човек се качи вътре, той установи, че обектът е с размерите на футболен стадион. Това го обърка и му се гадеше от дезориентация, защото всичко вътре изглеждаше огромно“, продължава Шийхан. „Вътре бе само няколко минути, а когато излезе, бяха изминали четири часа. Той се сблъсква с феномена на изкривяването на времето и пространството".

Тези нови невероятни подробности само увеличават интереса към съществуването на НЛО и взаимодействията с извънземни форми на живот. Специалисти и изследователи от цял ​​свят следят отблизо развитието на тази история и се надяват на пълно разкриване на информацията за мистериозните обекти. Очакванията са разкритията на Груш и подробностите, дадени от адвокат Шийхан, да доведат до нов етап в изследването на НЛО и да ни позволят да доближаване до разкриване на тайните зад мистериозните явления в небето.