Раздяла: Йомов и Ариа скъсаха

Отношенията им били обтегнати доста през последните няколко месеца

Спорт
14:37 - 09 Ноември 2022
2707
Раздяла: Йомов и Ариа скъсаха

Поп-фолк фурията Ариа и футболистът Георги Йомов са сложили край на връзката си, разказват близки до тях.

Според клюката отношенията помежду им се обтегнали доста през последните няколко месеца.

Макар и цели 8 години по-малък от певицата, ритнитопковецът бил готов за семейство и дори на няколко пъти намеквал на приятелката си, че бил готов да задълбочи отношенията си с нея и искал да имат общо дете.

Макар и да показваше перфектна връзка в социалните мрежи, в действителност поп-фолк звездата била съвсем на друго мнение, пише "Телеграф".

Ариа била обсебена от кариерата си, която в момента е на върха, и нямала никакво намерение да я оставя точно сега, за да се отдаде на семейни дела. Тези разногласия създали напрежение в двойката и това според запознати довело и до тяхната раздяла.

Проверка на „Телеграф“ показа, че към този момент двамата все още се следят в социалните мрежи. Нито Ариа, нито Йомов са изтрили общите снимки в профилите си.

Футболистът на ЦСКА и певицата са заедно от почти година и бързо се превърнаха в една от най-любимите светски двойки. Припомняме, че хубавицата вече има едно дете от милионера Динко Динев, което роди малко след като се окичи с титлата „Мис Плеймейт“ през 2008 г.