Разобличена: И Джулиана Гани се оказа с дупе-мекица

Нещо за четене
12:08 - 27 Август 2019
11621
Разобличена: И Джулиана Гани се оказа с дупе-мекица

Джулиана Гани e поредната разобличена знаменитост с не чак толкова секси тяло. Сексбомбата не може да бъде правдоподобна „ходеща“ реклама на годеника си Илиян, който е фитнес инструктор по професия и пише книги за здравословно отслабване и стегната външност, тъй като нейната фигура е далеч от това. Папараци изобличиха истината за Гани и тя е, че гладкото и оформено дупе на Мис Силикон не съществува, а е плод единствено на нейното въображение и на компютърните й умения. 

Малката Джулка бе щракната по бански в гръб от папараци на плажа през уикенда. Фотото бе сравнено с друго такова, което обаче е обработила с програмата Фотошоп и тя лично е качила в интернет. Разликата е наистина огромна. 

Да, Гани наистина много е отслабнала, което сигурно се дължи на познанията на половинката й Илиян, зорко броящ погълнатите от нея калории всеки ден. Но очевидно блондинката не прави никакви физически тренировки, за да стегне дупето и краката си. Също нещо, от което уж гаджето й разбира. Резултатът от мързела на Джулка е отпуснато и целулитено дупе, приличащо на мекица. 

В последните седмици с папарашки снимки от плажовете бяха разобличени Андреа, която се оказа 90-килограмова дебелана с телеса като на Алла Пугачова, а не неустоима сексбомба с перфектни пропорции, Деси Слава и Златка Райкова. Проблемът не е че са дебели и имат целулит, а че системно лъжат и обработват фотографиите си с цел да изглеждат съблазнителни и с нереално перфектни тела.