РЕЦИДИВИСТ: Силвия Кацарова заряза БМВ-то като камила в пустиня (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

Личности
13:59 - 19 Май 2022
10576
РЕЦИДИВИСТ: Силвия Кацарова заряза БМВ-то като камила в пустиня (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

Само ден, след като „големият кораб” на българската естрада Силвия Кацарова бе изловена, че паркира джипа си в пешеходна зона до сградата на Би Ти Ви, 68-годишната блондинка бе изловена от читател на Lupa.bg в поредното нарушение отново близо до медия.

По-рано днес, за да разходи йоркширския си териер, Силвия заряза своето БМВ Х5 със задницата на улицата, след което усмихната до уши започна да се митка по централната софийска ул. „Св.Св. Кирил и Методий”. Само на метри от паркирането като арабин в пустиня се намира редакцията на национален всекидневник.

Предвид рецидива на автомотоиздънките и възрастта на певицата, напълно е възможно Силвия Кацарова да има нужда от опреснителен шофьорски курс, за да си припомни Закона за движение по пътищата, предполага Lupa.bg.

В наша публикация от вчера, 18 май, показахме как изпълнителката на „Големият кораб минава” затапи с джипа си пътя на пешеходците близо до Би Ти Ви.

Блондито бе изловено от млада майка с бебе в количка, която направила забележка на Кацарова, но вместо извинение, получила сопване, че „младите си нямат друга работа и се чудят за какво да се заяждат”.