Ревнивец преби на пътя бившия на приятелката си

Пострадалият мъж е с контузена глава и ръка

Крими
17:24 - 26 Май 2020
2140
Ревнивец преби на пътя бившия на приятелката си

Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт срещу Стоян С. за това, че е потрошил лявата ръка на Г.Р. по начин, по който тя не може да бъде възстановена напълно. 

На 14.04.2019 г., около 19.40 часа пострадалият Г.Р. управлявал личния си автомобил в посока София, като се движел по автомагистрала „Хемус“. Непосредствено преди магазин „Д.“, находящ се на бул. Ботевградско шосе, Г.Р. отбил и спрял с автомобила си в локалното платно, тъй като се появил технически проблем в колата. Слязъл и отворил предния капак, но не установил нищо и седнал отново зад волана. Стъклото на предната лява врата било отворено. В това време пред автомобила на пострадалия, на бул. Ботевградско шосе, спрял обвиняемият Стоян С. Той слязъл от автомобила, държейки в ръцете си неустановен по делото предмет и се насочил към Г.Р.

Стигайки до предната лява врата на автомобила, Стоян С. замахнал с предмета, който държал и нанесъл удари в лявата част на главата на пострадалия. За да се предпази,  пострадалият вдигнал двете си ръце пред лицето. Стоян С. нанесъл няколко удара в областта на лявата ръка на Г.Р. През цялото време, докато го биел, обвиняемият псувал и викал. Г.Р. успял да вдигне стъклото на предната лява врата на автомобила и подал сигнал на телефон 112.

Стоян С. тръгнал към автомобила си и влязъл в него. Пострадалият също потеглил, като изравнявайки се с автомобила на обвиняемия видял, че на предната дясна седалка седяла Г.И. - негова бивша съпруга. Г.Р. отишъл в 05 РУ-СДВР и подал сигнал във връзка със случая. Междувременно се обадил на сина си, за да го откара до болнично заведение, тъй като изпитвал силни болки в лявата ръка и не можел да шофира. В резултат на причинените от Стоян С. удари Г.Р. е получил счупване на лакътна кост на лявата предмишница в долната ѝ трета.