Робинята Изаура лъсна в копринено боди на 62 (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

През ключалката
16:53 - 05 Юни 2019
6707
Робинята Изаура лъсна в копринено боди на 62 (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Звездата от бразилския сериал „Робинята Изаура” Луселия Сантош зарадва почитателите си с гореща снимка, на която позира по копринено боди. От кадрите се вижда, че сексимволът на 80-те години на миналия век все още е в отлична форма.

На 20 май Сантош навърши 62 години, но по всичко изглежда, че тялото й е неподвластно на времето. Към днешна дата актрисата играе в театъра. Наскоро тя започна работа по нов проект – „Кабаре”. Именно от там са и горещите кадри, с които зарадва огромния си брой почитатели в социалната мрежа.

На фигурата на Луселия могат да завиждат много млади момичета. Актрисата изглежда повече от прекрасно и не страда от излишни килограми. Фенове на звездата са поразени от смелата й постъпка, защото не всяка жена на нейната възраст би се осмелила да позира толкова разголена.


Те я засипват с куп хвалебствени коментари и бързат да отбележат, че фигурата й е отлична и изобщо няма от какво да се срамува.

Самата Луселия споделя, че дължи "младежката" си кожа на решение, което е взела преди 20 години - да се откаже от месото. Тя добавя, че обича да си похапва пица и да пие кафе. Всеки ден бяга по 10 км. и се занимава с йога.


Свободното си време обича да прекарва в компанията на сина си Педро и най-близките си хора.


В последните години проявява огромен интерес към будизма, който е променил отношението й както към света, така и към самата нея. Новата религиозно-философска система обаче по никакъв начин не й пречи да демонстрира привлекателността си.

Звездата на Луселия Сантош изгря в бразилския сапунен сериал "Робинята Изаура", чиято премиера е през 1976 г. Филмът пожъна световен успех в Южна Америка, Източна Европа и Китай. Сериалът бе заснет по едноименния роман на бразилския писател Бернардо Гимараеш от 1875 г. В България сериалът е пионерът на сапуненките и се радва на огромен успех.