Рокади в "На кафе": Гала гони Дарин Ангелов

Топ
13:49 - 13 Юни 2022
6891
Рокади в "На кафе": Гала гони Дарин Ангелов

Театрално напрежение между тв водещата и един от панелистите в студиото на "На кафе". След това обясниха защо Дарко не е на работа вече втора седмица. "Охрана, охрана!", провикна се писателя Георги Блажев, след като в студиото на "На кафе" се промъкна колегата му по панел - актьорът Дарин Ангелов. Реакцията му не учуди никого, та дори и самата Гала влезе в същия тон, след като видя театрала да се промъква на работното си място, където отсъства от миналата седмица.

Актьорът, който докато беше в "Като две капки вода", така и не се разделяше с коментаторското си амплоа при Гала, изненадващо се изпари от "На кафе", а причина за липсата му така и не се даде пред зрителите на предаването. Затова мнозина заподозряха, че блондинката може да го е изгонила и в последствие на негово място да изпробват други лица от родния шоубизнес, като например рапърът Павел от дуета с Венци Венц, пише Хотнюз. В първото предаване от тази седмица пък на мястото на Дарко застана инфлуенсърът Баланчо. А в първата част на продукцията ненадейно изскочи и титуляра, сякаш да покаже, че не е изгонен. Логиката обаче да не застане на мястото си, а да присъства там също противоречи на случващото се.


"Не на вас трябва да ви е неудобно, а на него. Какво правиш тук?!", отсече Гала като видя стария си кадър, а той започна да увърта: "Някаква работа да се намира?", след което Гала го сряза категорично: "Никаква работа не се намира, освен да свиеш някоя цигара!", след което останалите панелисти започнаха тетатрално да усмиряват шефката си, която пък продължи театрото: "За какво си дошъл, колеги това е безумно, което се случва! Ти си в немилост, ти не можеш да си тук! Няма ли охрана в това студио?! Всички места са заети, напусни... Хайде, чао!", прокуди Ангелов тв фурията, която преди време отстрани без обяснение Ева Веселинова.

След дежурните реклами в ефира, Гала смени тона си с голяма усмивка и обяснението, че всъщност много обича колегата си и му даде думата да обясни, защо липсва напоследък в предаването. "Изключително съм зает през юни, тъй като имам ангажименти с театъра. Правим "Орфей" с известен словенски режисьор, като постановката трябва да излезе в средата на октомври. Трябва да скицираме спектакъла за един месец. По 7-8 часа на ден се репетира", обясни Ангелов. "Тази брада е за друг проект", обясни промяната във визията си той, а Гала за финал констатира: "Много проекти, много нещо!"