Розово "Мазерати" за Барби

Интериорът е черен. Кожените седалки, стелките и панелите на вратите са декорирани с контрастни шевове

Новини
10:10 - 06 Ноември 2022
3308
Розово "Мазерати" за Барби

Любимката на всички малки момиченца – Барби, си има нова кола, след като италианският производител Maserati и Mattel - компанията за играчки, която прави известната кукла, се обединиха, за да създадат персонализирано Grecale в поразителен нюанс на розово.

Фирмата с тризъбец в емблемата ще произведе само две копия, като първото от тях вече може да бъде закупено в универсалния магазин Neiman Marcus за 331 000 евро по обменния курс. Вторият автомобил ще бъде направен догодина, като тогава ще стане ясна и съдбата му. Ултра редкият Maserati MC12 Corsa ще ви шашне Накратко.

Болидът е вече на 10 години. Но изглежда извънземно. Между 2004 и 2005 бяха произведени общо 50 бройки, като всяка една бе пр... Прочети повече На практика целият екстериор на това Grecale е покрит с розова боя, докато цветът Acid Yellow се появява на места като рамката на решетката, предния капак и долната част на задната броня.

Като завършек, преливащо покритие добавя ефект на дъгата към каросерията, докато името на Барби се появява на предните калници, а логото на известния герой „B“ е изобразено на С-колоната. Това Grecale получава и лети джанти с много спици с черно покритие. И за да ги увенчае, тризъбецът на Maserati, който може да се види в центъра, е в цвят Acid Yellow.