Румънеца и Енчев реват в ефир, пак се събират

Двамата споделиха, че най-много ги е яд, че децата им не се познават заради дрязгите на родителите им

Шоу
18:43 - 01 Февруари 2023
3576
Румънеца и Енчев реват в ефир, пак се събират

Емблематичният рап дует дует от близкото минало Румънеца и Енчев, който забавляваше тийнейджърите с простички хитове, май ще се завърне на сцената.

След като двамата се разделиха професионално, те се изпокараха, спряха да си говорят, да се виждат и така цели пет години, както става ясно от самите тях в скорошно интервю по bTV.

Пред Сашо Кадиев и Деси Стоянова Румънеца и Енчев буквално се помириха в ефир, след което обявиха, че отново се събират на музикалната сцена. Но пред камерите миналото ги застигна и го удариха на чувства, съвсем спонтанно. Нещо повече - Енчев дори се разплака и не скри сълзите си като помоли Румънеца да му прости. Стана ясно, че тъкмо той е бил причината за жестокото смразяване между двамата и то е било свързано с пари.

"Не искам да говоря за тези неща, защото това беше нелепо, откровена тъпотия и нещо, от което винаги ме е било и ще ме бъде срам", призна Енчев. Двамата споделиха, че най-много ги е яд, че децата им не се познават заради дрязгите на родителите им. Нещо, което се зарекоха, че няма да допускат повече.