Румен Христов: СДС е донор на много партии, включително на ГЕРБ

Лидерът на сините призова избирателите да не допускат грешки и да подкрепят Фандъкова

Актуални новини
12:09 - 14 Октомври 2019
3331
Румен Христов: СДС е донор на много партии, включително на ГЕРБ

Най-старата дясна формация у нас СДС застава зад номинацията на кандидата на ГЕРБ за кмет на София Йорданка Фандъкова. Надявам се, че избирателите няма да допуснат грешка и ще я подкрепят. С такъв апел се обърна към десните симпатизанти председателят на СДС Румен Христов тази сутрин.  

Синият лидер уточни, че битката отново е ляво - дясно. Христов изтъкна, че в някои градове СДС са традиционно силни, като даде пример с Монтана, където е издигнат досегашният градоначалник Златко Живков. „За мен укрепването на СДС е най-важното, като най-старата формация в България”, отсъди стопанинът на „Раковски” 134.

В момента сините имат за цел да увеличат броя на кметовете и общинските си съветници. СДС е донор на много партии, включително и на ГЕРБ. Тези, които ни останаха верни, имат шанса да се развиват и да отстояват своите идеи", заяви още Христов.

По думите му Йорданка Фандъкова говори конкретно какво ще направи за софиянци. В рамките на кампанията нямало място за притеснения, а моделът се сменял на парламентарни избори.