РУНД №3: Луна пак захапа Вергов, той - невъзмутим

През ключалката
21:03 - 23 Март 2020
9315
РУНД №3: Луна пак захапа Вергов, той - невъзмутим

Войната между Луна и Юлиан Вергов в шоуто "Като две капки вода", която започна при старта и ескалира миналия понеделник, продължи с пълна сила и по време на тазвечерното издание на предаването. Днес чалга дивата влезе в образа на певицата Ирен Кара, като изпълни великото парче „What a Feeling” от кино класиката "Флашданс".

Днес, след края на изпълнението Луна, която миналата седмица бе засегната от ироничния коментар на Вергов, че слабо се е представила като Емил Димитров, фолк изпълнителката не пропусна да атакува актьора член на журито. Предишния път тя изказа мнение, че той е слаб артист без никакви награди, а тази вечер продължи в същия дух. Луна предложи второстепенна роля на Юлиан Вергов във видеото към новата си песен "Да те пусна ли", намеквайки, че той може да участва в садо-мазо сцени. 


Звездата от "Откраднат живот" отново запази хладнокръвие, както и миналия понеделник и изобщо не влезе в тона на устата Луна. Той съвсем дипломатично я поздрави за днешното изпълнение, катко добави само че жалко, че досега не се е занимавала с диско танци. "О, цял живот съм се занимавала, но статистите не сте го забелязвали", изстрель поредните словесни стрели чалгаджийката. Вергов само се усмихна, а по време на изпълнението й се видя, че се забавлява и че е доволен от превъплъщението на Луна.