Русата Златка не може да се справи с Благой

Нещо за четене
11:31 - 11 Юни 2020
2701
Русата Златка не може да се справи с Благой

Русата Златка не може да се справи с възпитанието на сина си Благой. Блондинката от Пазарджик сама потърси помощ из родните форуми за млади родители. Плеймейтката се допита до мненията на други майки във фейсбук групата „Майките на София“, където попита за нощното хранене на малчугана си. Бебето все още се буди нощно време за храна, а красавицата не знае как да го отучи.

Повечето мами в групата смятат, че трябва да го откаже от този навик, тъй като коремчето на бебето има нужда от почивка и по този начин се натоварва. Педиатрите също са много против нощното хранене и съветват след втория месец то да бъде преустановено. Синът на Златка и Благой Георгиев е на 7 месеца, но въпреки това не може да бъде отучен да иска любимото си мляко в малките часове на нощта, пише в.  „Уикенд”.

Именно заради този проблем Райкова се допитва до по-опитни майки. „Не мога да го успокоя по никакъв друг начин. Иска си млякото и това е“, жалвала се недоспалата Злати и пред приятелки.

С половинката й Благо Георгиев се редували да дундуркат и по цяла нощ не мигвали, но въпреки това гледали да не се оплакват. „Сигурно му растат зъбки и затова е неспокоен“, мъдро заключвали бабите на малкия наследник.

Дали защото няма време покрай будуванията на сина си, или заради наближаващото лято, но на последните си фотоси Райкова е със значително скъсена коса. Тя сложи екстеншъни за рождения си ден на 12 януари, но явно изолацията и карантината я накараха да преосмисли решението си. Злати няма къде да вее дългите си коси, пък и поддръжката им не е от най-лесните, затова жената на Благой реши да заложи на къса прическа, която не се нрави много на мъжа й.

Благо Джизъса неведнъж е признавал, че харесва женствени и дълги къдрици. Инатливата плеймейтка надвила над любимия си и се офъкала за по-малко от час. Сега Златка не може да си скубе косите, когато детето й заплаче през нощта, защото вече е с доста къса прическа.