Руши вади песен след 10 години

Изпълнителят ще направи премиерата на парчето на сцената на Годишни Музикални Награди на БГ Радио

През ключалката
13:01 - 15 Май 2019
2385
Руши вади песен след 10 години

Руши Видинлиев е готов с новата си песен „Несъвършен“. Парчето е първото от 10 години насам. Изпълнителят ще направи премиерата на парчето на сцената на Годишни Музикални Награди на БГ Радио. Тази година тя ще се проведе на 22 май в зала Колодрум в град Пловдив.

Европейската столица на културата ще бъде горд домакин на събитията, популяризиращи българската музика, нейните създатели и изпълнители. След шестгодишно домакинство на церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио на единствения град носител на титлата БГ Град Посланик на българската музика – Благоевград, БГ Радио мести бляскавата церемония тази година в Пловдив – единствения европейски град – столица на българската музика за една година.

Нова песен ще представят и Братя Аргирови, които ще получат наградата – БГ Вдъхновител 2019 на името на Ана Мария Тонкова. На 22 май, освен дългоочакваните девет имена на победителите, публиката ще разбере и кои са последните неочаквани колаборации на българската музикална сцена. Участие в церемонията в зала Колодрум в Пловдив ще вземат 4Magic, Братя Аргирови, Графа, DARA, Jeremy?, Кирил Маричков, Криско, Любо Киров, Мария Илиева, Миро, Михаела Маринова, Михаела Филева, NDOE, Pavell & Venci Venc', Поли Генова, Рафи, РУШИ, СкандаУ, TITA и още много любими бг звезди.

На сайта на БГ радио до 00:00 ч. на 21 май се гласува за финалния етап в Годишни Музикални Награди 2019, в който се определят победителите във всяка една от деветте категории. И тази година победителите ще бъдат избрани изцяло и единствено от слушателите на радиото. На 15 юни Благоевград ще посрещне големите победители за грандиозен концерт в парк Македония.