Руският “Макдоналдс” се оказа пълен провал

Мухъл, хлебарки, гарвани, негодни сосове и бургери без месо

Новини
09:34 - 08 Юли 2022
4256
Руският “Макдоналдс” се оказа пълен провал

Няма как да стане по-зле! С тези уверения бе открит новия ресторант от веригата за бързо хранене “Вкусно и толкова” в московския квартал Хорошево, която се превърна в руския вариант на “Макдоналдс”.

Както е известно, “Макдоналдс” затвори всичките си заведения в Русия, след нахлуването в Украйна, но ресторантите останаха отворени под новото име с нов собственик.

Само три седмици след грандиозното откриване обаче социалните мрежи в страната гръмнаха с пост на недоволен клиент, който публикува снимка с бургер с мухъл по него. “Ето какво се случва в Москва”, гласи коментарът, предизвиквайки редица негативни реакции.

“Мухъл и толкова. Три седмици след уверенията, че няма как да стане по-зле. Но това са дреболии. Ако не броим бургер с плесен, чийзбургер без месо, сосове с изтекъл срок и увеличение на цените с близо 10 процента, то по нищо не се различаваме от “Макдоналдс””, пише Вадим Дабужски.

Само преди броени дни посетители във “Вкусно и толкова” в Хорошево са се оплакали от вкиснал сос за бургери. Други пък откриват хлебарка в пържените си картофи. Потребители припомнят, че са забелязали гарвани да кълват хлебчетата още по време на доставката им пред ресторанта.

Ръководството на “Вкусно и толкова” реагира незабавно и обеша да разследва всеки един подобен случай, като намекват за умишлен саботаж. Според тях всички негодни продукти вече са изхвърлени.