С фекална помпа извадиха кости от градинката на готвача Деян

Предполага се, че останките са на брокерката Теодора Бахлова

Общество
17:52 - 10 Септември 2021
6722
С фекална помпа извадиха кости от градинката на готвача Деян

Специализиран екип от Базовата научно-техническа лаборатория (БНТЛ) към ОД на МВР в Бургас днес доби поредна част от останките на изчезналата през октомври м.г. брокерка Теодора Бахлова.

Експертите отново отвориха двете шахти в градинката пред жилищния блок на готвача Деян Дичев на бургаската ул.“Шейново“ 46.

Те бяха придружавани от два автомобила на ВиК Бургас – единият за изпомпване на фекални води, а другият – снабден с мобилна камера и дюза. Целта беше да се прегледат каналите на дъждовната и отходна вода.

Преди седмица именно на това място след продължителна целодневна работа бяха намерени малки частици от тялото на Бахлова, съобщава Флагман.

Днес, в продължение на 4 часа, полицаите успяха да се сдобият с няколко кости, за които се предполага, че са от липсващите до този момент долни крайници на 47-годишната брокерка на недвижими имоти Теодора Бахлова.

Със сигурност полицаите разполагат със зъб и малка частица от челюст, но се пази в тайна откъде е находката. Все още обаче със сигурност липсва черепът. Ако се намери главата й, ще се установи как е причинена смъртта. А това е от решаващо значение за квалификацията на престъплението.

До този момент Дичев съобщава пред разследващите, че изстрелът от пистолета в главата й е произведен именно от съучастника му – бизнесмена Станимир Рагевски.

Рагевски е обвинен и в разстрела на 28-годишния Юмер Мехмед. И двете обвинения се крепят на думата на Дичев, който допреди седмица бе свидетел на прокуратурата.

Проблемът между двамата дългогодишни партньори-психопати тепърва ще се разраства, тъй като по открития, зазидан в стената на винарната на Дичев пистолет със заличени номера, липсват отпечатъци на Рагевски. Нещо повече – оръжието изобилства от дактилоскопските следи на готвача, факт върху който защитата на доскорошния му шеф може да изгради цялата си теза в хода на съдебния процес.

Останките, които се вадят на порции от двете шахти пред жилището на готвача Деян Дичев със сигурност са на Бахлова, тъй като това е установено чрез ДНК, взето от нейната сестра Таня Бахлова-Ангелова.

Съседите наоколо са настръхнали от ужасяващите гледки, които продължават вече няколко седмици.